Skip to main content

Van 4 november tot en met 15 december 2022 kon iedereen in Beverwijk reageren op de concept Stedenbouwkundige visie voor de Stadskant van de Spoorzone.Dat hebben veel mensen gedaan! Tijdens de informatiemarkt in het Kennemer Theater, wandelingen door het gebied, of op het Stationsplein, Meerplein en Marlo terrein waar de gemeente aan een rijdende balie met belangstellenden in gesprek ging over onderwerpen als wonen, groen en parkeren. Daarnaast gaven mensen ook online hun mening via social media en de website van de Spoorzone.

2.300 reacties
De gemeente ontving 2.300 reacties van betrokken bewoners, ondernemers en bezoekers tijdens de inspraak! Dat laat wel zien dat er grote belangstelling is voor de toekomst van het gebied dat loopt van Ankie’s Hoeve tot en met het Marlo terrein in Beverwijk. De reacties worden de komende tijd samengevat en beantwoord door de gemeente. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor de digitale nieuwsbrief van de Spoorzone en volg ons op LinkedIn en Instagram.

Terugblik
Bekijk hier de sfeerimpressie die IJmond Nieuws maakte tijdens de Informatiemarkt in het Kennemer Theater en hier over de reizende boom die voor de inspraak naar Beverwijk kwam.