Skip to main content

Donderdag 19 mei lanceerden negen toonaangevende transportbedrijven uit de IJmond het platform IJmond. Samenwerven.nl, een nieuw recruitment platform in de transport en logistieke sector.

De transportbedrijven – Braaij Transport, Buko Transport, Detailresult, IJTG Logistics, J.W.J Rumping en Zonen, Middelkoop Beverwijk, Stet Heemskerk, Schavemaker Logistics & Transport en Van den Boogaard – besloten om meer impact te creëren door gezamenlijk voor de regio te gaan werven. Zij vonden in Consolid de juiste partner om het platform te beheren.

Het is voor het eerst dat bedrijven op deze wijze samenwerken om personeel voor de regionale transportsector te werven.

De gemeente Beverwijk heeft het platform mede gefinancierd met geld uit het Herstelfonds met het doel de beschikbaarheid aan vakbekwaam personeel in de transportsector in de regio IJmond te vergroten.

Naast afgevaardigden van de deelnemende bedrijven waren OV IJmond, gemeente Beverwijk, het WSP Zuid-Kennemerland en IJmond en Consolid aanwezig bij de feestelijke lancering van het platform.

Foto’s: speech Serge Ferraro, Miriam Baris Consolid en Theo Koster OV IJmond, groepsfoto transportbedrijven en andere aanwezigen.