Skip to main content

Programma Week van de Industriecultuur, 20 – 24 oktober
Natuurlijk doet Beverwijk weer mee met de Week van de Industriecultuur, van 20 tot 24 oktober! De activiteiten die we in de Spoorzone organiseren zijn spannend, veelzijdig en leuk voor jong en oud! Zo zijn er haventochten, een safari in een ‘Zee van Staal’, een Instameet voor fotografen en in de Broedmachine: proeven met metaal in het Hemlab, workshop koffiebranden, theatervoorstelling de Verandermachine voor kinderen van 7 – 10 jaar, Lego Bridge Challenge en een ontwerpsessie over het Stationsgebied in Beverwijk.

Ontwerpsessie Stationsgebied vrijdag 22 oktober, 14:00 uur
De gemeente Beverwijk organiseert de komende tijd veel activiteiten om samen met bewoners en ondernemers de kansen voor het Stationsgebied in kaart te brengen. Het gaat om Ankie’s Hoeve, Wijckerpoort, het NS station, Meerplein en Marloterrein.

Tijdens de Week van de Industriecultuur organiseren we op vrijdag 22 oktober een ontwerpsessie in de Broedmachine waar deelnemers aan de slag gaan met drie thema’s die in het Stationsgebied een grote rol spelen: mobiliteit, gezonde en leefbare stad en groen en water. De ontwerpsessie wordt begeleid door stedenbouwkundigen en projectmanagers.

Zie je ook veel kansen voor het Stationsgebied? Doe dan mee!

Start: 14:00 uur. Duur: 1,5 uur.
Aanmelden op de site http://www.industriecultuur.nl

Foto: Anita Haak