Skip to main content

De Stichting Business Docks en de gemeente Beverwijk gingen deze week langs bij alle ondernemers die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Beverwijk Business Docks Wijckermeer. De ondernemers ontvingen een leuke attentie en een mooi magazine. De stichting en wethouder Serge Ferraro willen hiermee de ondernemers enthousiasmeren om deel te nemen aan Business Docks om samen te zorgen voor een schoon, veilig, groen, duurzaam én toekomstbestendig bedrijventerrein.

Stichting Business Docks

De Stichting Business Docks bevordert de samenwerking tussen de gemeente en de bedrijven in De Wijkermeer, De Pijp en de Parallelweg. Zij vormen samen Beverwijk Business Docks Wijckermeer, één van de best bereikbare, betaalbare en meest duurzame werk-woongebieden in de regio. Het bedrijventerrein maakt onderdeel uit van het gebiedsprogramma Spoorzone.

Monique Zeeuw, Stichting Business Docks: “Wij zijn het ondernemersloket voor het bedrijventerrein in Beverwijk. Voor en door ondernemers. Deze week bezoeken wij met de Hop on Hop of Bus alle bedrijven op ons mooie bedrijventerrein. Om te zorgen dat iedereen zich vrijblijvend aansluit bij Beverwijk Business Docks. Bedrijven kunnen een QR-code inscannen, die leidt naar beverwijkbusinessdocks.nl/snoeppot. Bij bedrijven die hier hun gegevens achterlaten, komen wij uitleggen wat wij voor hen kunnen betekenen. Zo zorgen we samen voor een mooie toekomst van ons bedrijventerrein!”

Motor van Beverwijkse economie

Wethouder Serge Ferraro:” We zetten met name in op de maak- en onderhoudsindustrie, haven gerelateerde ondernemingen, slimme start- en grow-ups, een innovatief distributiecluster, detailhandel in het centrum en grootschalige detailhandel op de Parallelweg. We kunnen dit alleen realiseren samen met de bedrijven en ondernemers die in het gebied gevestigd zijn. Zij vormen de motor van de economie van Beverwijk. De Stichting Business Docks heeft zich de afgelopen tijd zeer goed georganiseerd. Ik ben trots op de prettige samenwerking met de stichting en met de ondernemers die zij vertegenwoordigen!”