Skip to main content

De grootste kermis van Noord-Holland strijkt voor de derde keer neer bij De Bazaar in Beverwijk. Van 22 maart tot en met 1 april 2024 staat de Megakermis weer op parkeerterrein P5, aan de Parallelweg. In totaal zijn er maar liefst zestig attracties.

Wie de hele IJmond wil zien, kan terecht in het hoogste reuzenrad van Noord Holland. Al even indrukwekkend is de gondelmolen Around the World, die 54 meter hoog is. Andere hoge attracties zijn de Time Machine Coaster, de Jumper en de Fun Factory Family Ride. Zweven doe je op grote hoogte in de Europe Flyer.

Gevoel van gewichtsloosheid

Spektakel is gegarandeerd met de Chaos, een adembenemende megaride. Je zit in een stoel die heen en weer beweegt. Die stoel zit dan weer aan een arm, die rondjes draait. Daardoor krijg je een gevoel van gewichtsloosheid. Als je van snelheid en spanning houdt, moet je hier zeker in.

Volop parkeerruimte

In het weekend is de kermis te combineren met een bezoek aan De Bazaar, maar je kunt ook doordeweeks bij de kermis terecht. Parkeren kan vlakbij op de P4, maar ook alle andere parkeerterreinen zijn tijdens de kermis open.