Skip to main content

Op 21 maart organiseert Gemeente Beverwijk in samenwerking met een aantal partners een informatiebijeenkomst over het gebiedsprogramma Spoorzone. Tijdens dit event voor bewoners én ondernemers worden alle belangrijke projecten tegelijk gepresenteerd, zowel aan de stadskant als op bedrijventerrein Business Docks.

Tijdens de inloopbijeenkomst komt u alles te weten over wat er binnen het programma Spoorzone speelt. Dat gaat over concrete ontwikkelingen op de korte termijn, zoals de beoogde woningbouw op Ankie’s Hoeve, maar ook over plannen voor middellange termijn, zoals BazaarStad. Vanuit het programma Spoorzone presenteren we u het concept Kwaliteitsplan Openbare Ruimte voor de stadskant en het concept Spelregelkaart voor Business Docks.

Marktpartijen praten u bij

Naast vertegenwoordigers van de gemeente zijn er marktpartijen aanwezig waarmee al concrete afspraken zijn gemaakt. Ook de stichting Business Docks, belangenbehartiger van de ondernemers op het bedrijverterrein, is aanwezig. Al deze partijen kunnen u informeren over ontwikkelingen in de Spoorzone.

Spectaculaire Spoorzone-video

De opzet van de bijeenkomst is dat er kraampjes met informatie over de verschillende deelprojecten aanwezig zijn. Ook zal er een doorlopende video worden getoond over Spoorzone, waarin de beoogde ontwikkelingen spectaculair zijn verbeeld.

Hapje, drankje en kinderactiviteiten

De informatiebijeenkomst kent een vrije inloop tussen 17.00 en 21.00 uur in een voormalig winkelpand aan de Parallelweg 43 op de Kop van de Haven. Bewoners, ondernemers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Wij zorgen voor een hapje en drankje om de eerste trek te stillen. Neem vooral uw kinderen mee, want ook voor hen is er wat te doen.

Vanaf het trein- en busstation Beverwijk bereikt u de locatie na tien minuten lopen. Met de auto parkeert u gratis voor de deur.