Skip to main content

Russische troepen zijn op 24 februari Oekraïne binnengevallen. Er worden aanvallen uitgevoerd in gebieden waar ook veel burgers wonen. Mensen vluchten voor het geweld. De overheid heeft de 25 veiligheidsregio’s in Nederland opgedragen om ieder 2.000 opvangplaatsen te regelen. Beverwijk maakt deel uit van de veiligheidsregio Kennemerland en gaat samen met de andere gemeenten in de veiligheidsregio op zoek naar geschikte opvanglocaties. Voor Beverwijk gaat het om 150 opvangplaatsen. Wanneer de eerste vluchtelingen in Beverwijk aankomen is op dit moment nog niet bekend.

Oproep aan alle ondernemers: jouw hulp is hard nodig!
Voor de opvanglocaties in Beverwijk zijn we op zoek naar heel veel zaken voor de inrichting en aankleding van units en gemeenschappelijke ruimtes zoals meubilair, kookgerei, raambekleding, witgoed e.d. We doen graag een beroep op de ondernemers van Beverwijk om ons hierbij te helpen. Hoe mooi zou het zijn als we dit zoveel mogelijk lokaal en met elkaar kunnen regelen?

Contact: waar kun je terecht?
Wil je ook meehelpen? Laat het ons weten via het Ondernemersloket van de Stichting Business Docks. Zij zorgen er dan voor dat dit verder gecoördineerd wordt, in overleg met de gemeente Beverwijk.

Het Ondernemersloket is te bereiken via mail info@beverwijkbusinessdocks.nl en telefoon 0251-503604.