Skip to main content

Vlak voor het zomerreces organiseren we nog één wandeling door Spoorzone Beverwijk. Benieuwd naar de toekomst van Ankie’s Hoeve, Meerplein en NS-station Beverwijk? Projectleider Paul Cottaar vertelt je er alles over tijdens een speciale stadswandeling op maandag 15 juli. 

Wat is er allemaal mogelijk in de openbare ruimte van Stadskant Spoorzone? Deze vraag stond centraal bij de net afgesloten participatie over het Kwaliteitsplan Openbare Ruimte. Dit plan doet voorstellen over hoe de openbare ruimte van het Beverwijkse centrumgebied groener kan worden, op welke manier we verblijfsgebieden kunnen creëren en hoe ook de fietser en voetganger beter aan bod komen.

De Spoorzone-wandeling van 15 juli start om 19:30 uur in het informatiecentrum aan de Halve Maan, direct naast bioscoop Cineworld. Bekijk onderstaande video voor meer informatie. Aanmelden is niet nodig. Iedereen is van harte welkom.

In het najaar volgen meer wandelingen door het Spoorzone-gebied. Lees er meer over op deze website of abonneer je op onze nieuwsbrief.