Skip to main content

Wandel met ons mee door de Spoorzone!

De belangstelling voor wat er speelt in de Spoorzone in Beverwijk is groot. Daarom organiseert de gemeente wandelingen door het gebied. De start is bij het informatiecentrum in het wikkelhuis aan de Halve Maan en de wandeling leidt daarna in ongeveer een uur langs Ankie’s Hoeve, het Stationsplein, en het Meerplein. Er is genoeg tijd om vragen te stellen.

Ben je ook benieuwd? Wandel mee! Aanmelden is niet nodig.

Data en tijden wandelingen Stadskant Spoorzone

Dinsdag 13 juni, 19:30 uur
Maandag 10 juli, 19:30 uur
Maandag 11 september, 19:30 uur
Maandag 2 oktober, 19:30uur

Start: Informatiecentrum Spoorzone, Halve Maan

Elke woensdag sporten en knutselen op Ankie’s Hoeve
Op Ankie’s Hoeve aan de Halve Maan worden straks woningen gebouwd. Dit duurt nog wel een tijd omdat er nog zaken moeten worden geregeld zoals verkoop van de grond aan SBB Ontwikkelen en Bouwen en de vergunningen. Het zou zonde zijn als het terrein er al die tijd stil bij ligt. Daarom organiseert de gemeente, samen met SBB Ontwikkelen en Bouwen en de Evenementenmakelaar, hier leuke activiteiten voor jong en oud. Tijdens de meivakantie was de aftrap van de activiteiten met de Sportbus On Tour.

Programma Ankie’s Hoeve
In de zomer worden op Ankie’s Hoeve sportieve en creatieve activiteiten georganiseerd op de woensdagmiddagen van 15:00 tot 16:30 uur, zoals de Sportbus On Tour met een springkussen, beachvolleybal, Rocket League en andere spellen. Er is een mooi beachveld aangelegd voor voetvolley- of beach volleybal. Ook worden er workshops gehouden waarbij de boswachter uitleg geeft en je kunt knutselen rond het thema natuur.

Ben jij erbij op de woensdagen?
Kom jij ook naar Ankie’s Hoeve op de woensdagmiddagen van 15:00 – 16:30 uur voor sport en natuur? Aanmelden is niet nodig.

In samenwerking met: